0item(s)

Nu aveti nici un produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.Serviciu Clienti

Livrare
In general bunurile vandute de Geocom Trading & Consulting sunt realizate pe baza de comanda, iar timpul de livrare depinde de durata efectiva de productie la care se adauga circa o saptamana pentru transportul bunurilor in Romania.
Siguranta datelor dumneavoastra
Geocom Trading & Consulting foloseste datele dumneavoastra exclusiv pentru ducerea la bun sfarsit a unei comenzi. Toate informatiile furnizate de catre clientii site-ului www.geocom-tc.ro vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate, si anume procesare comenzi, si nu vor fi nicidecum instrainate catre o terta parte. Informatiile personale minime necesare procesarii unei comenzi sunt: nume, prenume, adresa de livrare/facturare, telefon, adresa de e-mail.
Returnare si Inlocuire
Bunurile vandute de Geocom Trading & Consulting sunt bunuri realizate pe comanda, in buna masura executate pe masura spatiului pus la dispozitie de client. Din acest motiv bunul o data executat, se poate monta doar in spatiul pentru care a fost realizat si nu se poate returna produsul. In cazul in care produsul prezinta deficiente de executie acesta va fi adus in parametrii in cel mai scurt timp posibil.
Comanda
Comanda efectiva se considera din momentul definirii clare a spatiului de montaj si a parametrilor doriti pentru executarea bunului comandat, semnarea contractului de furnizare si daca este cazul platii avansului.
Plata si Preturi
Avand in vedere ca bunurile comercializate prin intermediul www.geocom-tc.ro sunt in general marfuri speciale, cu dimensiuni pe comanda "Pretul" bunului comandat va fi stabilit si comunicat clientului in urma studierii planurilor si daca este necesar in urma masuratorilor din santier. Plata se va face in cel putin doua transe, prima la plasarea comenzii de executie si a doua la avizarea sosirii marfii in santier sau la sediul nostru inainte de ridicarea marfii.
Tinerea la zi a informatiilor de cont
Este bine sa actualizati informatiile legate de contul dumneavoastra in cazul in care acestea se schimba pentru a putea mentine legatura in mod optim pe perioada desfasusrarii unei comenzi.