0item(s)

Nu aveti nici un produs in cos.

Peretii mobili glisanti denumiti uneori amovibili sunt solutia eleganta de compartimentare a spatiilor mari, in spatii mai mici din motive de optimizare a utilizarii spatiului. De exemplu un restaurant ce poate gazdui o mare petrecere in timpul weekendului, poate fi folosit prin compartimentare mobila in timpul saptamanii pentru mai multe sali de conferinta utilizate simultan.

Pe langa compartimentarea vizuala, un perete mobil glisant asigura si un grad de fonoizolare ridicat de pana la 56 dB. La aceasta valoare a fonoizolatiei este posibila desfasurarea in paralel a mai multe evenimente cu sonorizare amplificata.

Finisajul peretilor amovibili poate satisface cele mai rafinate gusturi. Materialele de finisare pot fi diverse ca de exemplu melamine, tapet, tapiserie, oglinzi, furnir natural de lemn si chiar pictura murala.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pereti mobili

Seteaza directie descendenta

2 Produs(e)

  1. Perete mobil glisant Estfeller - Design 100

    Perete mobil glisant Estfeller - Design 100 Perete glisant Design 100 - Estfeller asigura utilizarea flexibila a spatiilor mari (de ex. sala de conferinta, spatii in hotel, restaurant sau aeroport) permitand o compartimentare temporara in conditii de fonoizolare optima ce poate fi indepartata in cateva minute pentru a readuce sala la dimensiunile initiale. Cu peretii mobili hotelurile isi pot folosi salile mari de evenimente in mai multe sali mici ce pot fi folosite pentru conferinte tinute simultan. Gradul ridicat de fonoizolatie permite chiar desfasurarea mai multor evenimente cu sunet amplificat simultan. Grad de fonoizolare: 43 - 56 dB Greutate: 40 - 60 kg / mp Lungime maxima posibila: infinita Inaltime maxima posibila: 12 m Posibilitati de dotare cu usi: modulele pot avea usi simple sau duble Sistem de blocare panouri: cu manivela sau cu actionare electrica Suprafata: Orice tip de finisaj permis uzual la prelucrarea lemnului Producator: Estfeller SpA Italia Garantie: 5 ani de la darea in folosinta .
  2. Perete mobil glisant Estfeller - Profil 100

    Perete mobil glisant Estfeller - Profil 100 Perete glisant Profil 100 - Estfeller asigura utilizarea flexibila a spatiilor mari (de ex. sala de conferinta, spatii in hotel, restaurant sau aeroport) permitand o compartimentare temporara in conditii de fonoizolare optima ce poate fi indepartata in cateva minute pentru a readuce sala la dimensiunile initiale. Cu peretii mobili hotelurile isi pot folosi salile mari de evenimente in mai multe sali mici ce pot fi folosite pentru conferinte tinute simultan. Gradul ridicat de fonoizolatie permite chiar desfasurarea mai multor evenimente cu sunet amplificat simultan. Grad de fonoizolare: 36 - 49 dB Greutate: 40 - 60 kg / mp Lungime maxima posibila: infinita Inaltime maxima posibila: 12 m Posibilitati de dotare cu usi: modulele pot avea usi simple sau duble Sistem de blocare panouri: cu manivela sau cu actionare electrica Suprafata: Orice tip de finisaj permis uzual la prelucrarea lemnului Producator: Estfeller SpA Italia Garantie: 5 ani de la darea in folosinta .
Seteaza directie descendenta

2 Produs(e)