0item(s)

Nu aveti nici un produs in cos.

Scari balansate moderne din lemn, beton, sticla si combinatii ale acestor elemnente. Scarile sunt fabricate in Italia de producatori renumiti ca Marretti, Estfeller, Kanton sau Thomaseth.

Product was successfully added to your shopping cart.

Scari balansate si drepte

Seteaza directie descendenta

Produse 1 pana la 10 din 14 total

 1. 1
 2. 2
 1. Origami by Marretti - scara balansata din otel pliat

  Scara Origami by Marretti Marretti aduce un tribut artei traditionale japoneze cu modelul de scara Origami, in care nu impatureste hartia ci otelul. Pentru un design special treptele sunt realizate din otel Cor-Ten. Scara este fara contratreapta treptele fiind fixate in consola pe peretii adiacenti. Scara poate fi atat balansata cat si dreapta. Otelul Cor-Ten este un otel special foarte rezistent cu proprietati anticorozive intrinseci date de elementele chimice regasite in aliaj ce are aspectul unei foi de otel acoperita de un strat de rugina. Producator: Marretti Italia
 2. Scara dreapta cu trepte in consola fara contratreapta cu trepte in forma de aripa de pescarus

  Scara dreapta cu trepte in consola fara contratreapta cu trepte in forma de aripa de pescarus din lemn masiv wenge, si suporti finisati cu foita de aur. Balustrada scarii si mana curenta sunt din otel inoxidabil taiat cu LASER. Treptele pot fi finisate in multiple feluri dupa cum se poate vedea in pozele de prezentare, dar iata cateva idei: - treapta din lemn masiv imbracata in rasina epoxidica cu finisaj prin metoda „materica” - tratament special al suprafetei care pune in evidenta fibrele lemnului realizat cu un strat rezistent de rasina - lucios cu folie metalica lucioasa. - treapta din lemn masiv imbracata in rasina epoxidica cu finisaj prin metoda „materica” - tratament special al suprafetei care pune in evidenta fibrele lemnului realizat cu un strat rezistent de rasina - lucios cu folie metalica opaca. - treapta din lemn masiv de stejar albit cu partea inferioara finisata Wenge’ - treapta din lemn masiv de stejar de culoarea nucii cu partea inferioara cu efect uleiat Scara este recomandata pentru un spatiu generos, cu pereti finisati in stucco veneziano sau tapet de lux bogat ornamentat. Producator: Marretti Italia
 3. Scara balansata modulara Concorde Marretti

  Scara balansata modulara Concorde Marretti Marretti Italia prezinta scara modulara Concorde cu trepte din lemn masiv natur sau imbracate in rasini si mana curenta din otel INOX sau sticla. Scarile Concorde sunt proiectate si produse pe comanda special pentru spatiul in care urmeaza a fi montate, rezultand un obiect unicat pentru livingul tau. Inaltul grad de finisare si designul sau fac din aceasta scara un obiect de prestigiu care inobileaza spatiul in care este montata. Scara Concord de la Marretti face parte din categoria obiectelor de decor care o data amplasate intr-un spatiu care sa le puna in valoare redau acestui spatiu o nota artistica ce-l va face memorabil. Producator: Marretti Italia
 4. Scara INVENT cu trepte din lemn masiv si balustrada de sticla

  Scara INVENT produsa de Estfeller-Kanton Italia. Invent este un model exclusivist de scara auto-portanta cu trepte din lemn masiv, balustrada din sticla structurala, cu sau fara mana curenta din lemn sau INOX. Sticla are rol structural pentru ca este elementul de rezistenta al scarii in care sunt fixate treptele prin intermediul unor piese speciale din INOX pe partea opusa peretelui. Treptele din lemn masiv au o grosime minima de 48 mm si pot fi realizate din diverse esente de lemn cum ar fi fag, larice, iroko, nuc european sau stejar in nuante naturale sau baituite. In perete treptele sunt fixate cu ajutorul unor tije din otel. Contactul dintre perete si tijele de fixare este amortizat de mansoane din cauciuc ce au atat rolul de a prelua eventualele vibratii ale scarii cat si de a elimina zgomotele. Acest model de scara se proiecteaza si se executa individual pentru spatiul in care urmeaza a fi montata si puteti fi sigur ca va fi unica. Producator: Estfeller - Kanton Italia
 5. Scara balansata Flo 150 Marretti

  Scara balansata Flo 150 Marretti

  Scara cu doua vanguri in zig – zag din otel vopsit in culori RAL cu trepte din lemn masiv de stejar, cu balustrada si montanti din otel inoxidabil, vopsit in culori RAL.

  Producator: Marretti Italia

 6. Scara balansata Flo 145 Marretti

  Scara balansata Flo 145 Marretti

  Scara cu 2 vanguri in zig – zag si balustrada din otel, cu trepte din lemn masiv de stejar.

  Totul vopsit in culori RAL - si cu mana curenta din INOX.

  Producator: Marretti Italia

 7. Scara balansata Flo 140 Marretti

  Scara balansata Flo 140 Marretti

  Scara in consola fara contratrepte cu 2 vanguri laterale si montantii balustradei in otel vopsit in culori RAL, cu trepte din lemn masiv de stejar.

  Mana curenta si tendoanele balustradei din INOX.

  Producator: Marretti Italia

 8. Scara balansata Flo 135 Marretti

  Scara balansata Flo 135 Marretti

  Scara in consola cu 2 vanguri laterale, cu trepte si contratrepte din lemn masiv de fag (din panouri imbinate in dinti) cu balustrada in INOX.

  Mana curenta din lemn masiv de fag.

  Producator: Marretti Italia

 9. Scara balansata Flo 130 Marretti

  Scara balansata Flo 130 Marretti

  Scara in consola cu 2 vanguri laterale, fara contratrepte, cu trepte din lemn masiv de fag (din panouri imbinate in dinti) cu balustrada in INOX .

  Mana curenta din lemn masiv de fag.

  Producator: Marretti Italia

 10. Scara balansata Flo 125 Marretti

  Scara balansata Flo 125 Marretti

  Scara in consola cu 1 vang lateral, fara contratrepte, cu trepte din lemn masiv de fag (din panouri imbinate in dinti) cu montantii balustradei in otel vopsit in culori RAL. Mana curenta din lemn masiv de fag.

  Producator: Marretti Italia

Seteaza directie descendenta

Produse 1 pana la 10 din 14 total

 1. 1
 2. 2