0item(s)

Nu aveti nici un produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Scara retractabila pod sau mansarda Estfeller Ligna 3 din lemn

Mai multe vizualizari

Scara retractabila din lemn Ligna 3 Estfeller

Vizualizare generala rapida

Scara retractabila pentru poduri sau mansarde Ligna 3 Estfeller compusa din trei bucati de scara din lemn masiv de brad tratat cu lac pentru protectie, articulate cu piese din otel zincat. Deschiderea si inchiderea capacului se face cu ajutorul bastonului de manevrare iar extinderea si rabatarea scarii se face manual, dar foarte usor datorita arcurilor laterale calibrate astfel incat sa preia greutatea scarii si a capacului de inchidere, fiind nevoie de circa 3 kgf pentru inchiderea sau deshciderea acesteia.

Dimensiunile standard ale cutiei scarii sunt:
120 x 70 cm pentru inaltime a spatiului de pana la 274 cm
130 x 70 cm pentru inaltime a spatiului intre 275 cm si 300 cm

Garantie: 5 ani

Disponibilitate: in stoc

Maximum number of characters: 10

Maximum number of characters: 10

* Campuri obligatorii

Detalii

Scara pentru pod sau mansarda, stabila si usor de manevrat (numai 3 kgf). Cutie si capac din panel de tei, cu dimensiuni pe comanda. Inaltime pana la 300 cm. Alcatuite din 3 segmente de scara din brad, cu articulatii din otel zincat. Arcuri din otel care preiau greutatea capacului si a grupului scalier. Mana curenta din lemn pe toata lungimea. Suport de sprijin inclus. Accesorii: balustrada, incuietoare. Fabricate in Italia. Garantie 5 ani.

Scara de mansarda Estfeller, este solutia eleganta pentru acces temporar la pod, mansarda, acoperis sau terasa (cu sau fara termoizolatie). Scara retractabila, de fapt, este ascunsa in tavanul camerei si se deschide cu extrema usurinta, manual sau electric, doar atunci cand este nevoie, fara sa ocupe spatiul din camera sau hol in perioadele de timp cand nu este folosita. Scarile Estfeller se realizeaza atat cu manevrare manuala cat si cu manevrare automata electrica. Fie pliante (cele din lemn) fie, asemanatoare unui pantograf (cand sunt confectionate din aliaj de aluminiu), datorita supradimensionari intentionate a materialelor folosite la trepte, scarile Estfeller se remarca prin stabilitatea pe care o confera atunci cand sunt folosite, stabilitate ce se reflecta si in senzatia de siguranta pe care o dau chiar si persoanelor care au frica de inaltime.

Cu o istorie de peste jumatate de secol in productia scarilor de pod sau de mansarda si acoperis, fabrica italiana Estfeller este un reper in ceea ce priveste calitatea si rezistenta in timp a acestor produse. Indiferent daca scarile rabatabile sunt din lemn sau aluminiu, Estfeller garanteaza functionarea acestora pentru cel putin 5 ani, desi normele internationale prevad ca obligatorie o garantie de un an.

Scara Estfeller poate deservi inaltimi de incapere de la 2 la 3,10 m (scara din lemn) sau de la 2 la 4,10 m (scara din aluminiu). De asemenea, pentru scara de terasa din aluminu inaltimea scarii poate ajunge 4,10 m.

Situata in Alto Adige (Italia) intr-o zona pitoreasca si puternic impadurita, aproape de granita cu Austria, Estfeller Srl Italia a luat fiinta la sfarsitul anilor ‘50 ca o fabrica de prelucrare a lemnului cu management unifamilial mentinut pana si in ziua de astazi. In decursul anilor Estfeller si-a consolidat pozitia de producator de scari de calitate superioara la nivel european, ajungand sa exporte masiv in Germania, Franta, Anglia

Documentatie

Producator Estfeller
Produs in Italia

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

  1. Scara pod din lemn review by Adrian on 27.10.2014

    O scara da pod foarte usor de inchis si deschis, foarte robusta si stabila cand urci sau cobori pe ea. Costa mai mult decat cele din brico sau alte magazine de gen, dar merita.

Scrieti propriul comentariu

.

Produse din aceeasi categorie cu - Scara retractabila din lemn Ligna 3 Estfeller