Product was successfully added to your shopping cart.

Scara retractabila aluminiu cu capac rezistent la foc REI 60

Fiti primul care scrie un comentariu acestui produs

Vizualizare generala rapida

Scara retractabila (escamotabila) pentru acces usor in spatiile tehnice ale cladirilor publice, in care este necesara o protectie sporita anti-incendiu, certificata cu rezistenta la foc REI 60 (60 de minute).

Capacul mobil realizat din lemn masiv lamelar cu grosime de 7 cm este dotat atat cu un profil termo-expandabil cat si cu o garnitura suplimentara, acestea fiind amplasate succesiv pe o zona cu sectiune in zig-zag ce nu permite trecerea liniara a flacarii (vezi detaliu).

Scara este realizata din aliaj de aluminiu (atat treptele cat si bratele articulate) asigurandu-se astfel o rezistenta foarte buna a scarii (scara rezista la 450 Kg sarcina distribuita) pentru o perioada lunga de timp, chiar si in cazul utilizarii foarte frecvente a acesteia.

Intreg ansamblul (scara si capac) sunt balansate in timpul manevrarii de arcuri laterale calibrate si dimensionate astfel incat deschiderea si inchiderea scarii sa poata fi facuta cu un efort minim din partea utilizatorului. Pentru deschiderea si inchiderea scarii este suficienta aplicarea unei forte de cca. 3 kg.

Scara retractabila ALLUMIN REI 60 se monteaza de jos in sus, iar grosimea de 7 cm a capacului ramane la vedere.

Disponibilitate: in stoc